Stichting Scheepvaart
Welkom bij het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij

Het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij beschikt over een eigen website. Wilt u iets weten over pensioen in de koopvaardij dan kunt u op deze site terecht. U bereikt de website van het pensioenfonds door te klikken op de link BPFK.


Klanttevredenheidsonderzoek: Geef uw mening over Bpf Koopvaardij

Doet u mee aan het klanttevredenheidsonderzoek van Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij (Bpf Koopvaardij)? Op basis van uw ervaringen kan het pensioenfonds zijn dienstverlening verder verbeteren. Onder alle respondenten verloot Bpf Koopvaardij 10 bol.com cadeaukaarten van € 25,00.

Hoe doet u mee?

Heeft u van Bpf Koopvaardij een brief met inlogcode ontvangen? Via www.kienvragenlijst.nl/bpfkoopvaardij vult u de digitale vragenlijst in circa tien minuten anoniem in. Inloggen kan dan met de persoonlijke code uit de brief.

Geen brief ontvangen, maar neemt u wel deel aan de pensioenregeling van Bpf Koopvaardij? Ook dan bent u van harte uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek. Dit kan anoniem via www.kienvragenlijst.nl/koopvaardij.

U kunt deelnemen van 14 september tot uiterlijk 26 oktober 2018. De uitkomsten zijn na afronding van het onderzoek te vinden op www.koopvaardij.nl.


 


Copyright 2006 - 2018 Stichting Scheepvaart | Powered by Archifact CMS