Stichting Scheepvaart
ONLINE VOORLICHTINGBIJEENKOMST STICHTING SCHEEPVAART/25 NOVEMBER 2021

Op 25 november 2021 vond onze jaarlijkse voorlichtingsbijeenkomst online plaats. Via deze link Stichting Scheepvaart - Voorlichtingsbijeenkomst kunt u de voorlichtingsbijeenkomst terugkijken.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de voorlichtingsbijeenkomsten kunt u contact opnemen met Muus Zwart, telefoonnummer 050 - 520 9782. U kunt ook een e-mail sturen naar info@scheepvaartnet.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het programma

14.00 uur: Welkomstwoord door Sascha Meijer, bestuurslid Stichting Scheepvaart

14.05 uur:Veiligheidscampagne in de Zeescheepvaart “Weet waar je staat”

Spreker: Van het communicatiebureau MatZwart

Aan het werk aan boord van zeeschepen zijn risico's verbonden die soms lastig uit te sluiten zijn. Om deze risico's te beperken en ongevallen te voorkomen moeten medewerkers zich bewust zijn van de risico's en de motivatie en de mogelijkheden hebben de risico's weg te nemen of te minimaliseren. De KVNR is daarom - in samenwerking met Nautilus International - gestart met een bewustwordingscampagne ten behoeve van de veilige werkplek van zeevarenden aan boord van zeeschepen.

14.45 uur:Pauze

15.00 uur: Haal meer uit jezelf via e-coaching

Spreker: Marga de Mol, (e)-coach, bedrijfsadviseur vitaliteit

Hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven? Marga kent alle ins and outs van de maritieme wereld en kan zodoende een positieve bijdrage leveren aan de vitaliteit van uw werknemers en hun gezinsleden.

15.30 uur:Coronavirus en werk en de laatste ontwikkelingen scheepvaartfondsen

Spreker: Aad Slot, manager Secretariaat Stichting Scheepvaart

Het coronavirus is al een tijdje onder ons. Toch zijn er hierover nog steeds veel vragen in relatie tot het werk en (sociale) verzekeringen. Aad Slot praat u hierover bij.

16.00 uur: Afsluiting


Copyright 2006 - 2022 Stichting Scheepvaart | Powered by Archifact CMS